Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася неймовірно ніжним образом, позуючи в вбраннях від популярних українських дизайнерів. Так, артистка приміряла незвичайний топ з відкритими плечима і ніжно-кремову спідницю, доповни образ маленькою золотою каблучкою у формі серця, червоною помадою і босоніжками на невеликому підборі.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @kulakowskiy", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "чому всі прикраси стала носити у вигляді сердечок?) і персні, і сережки, і ланцюжки навіть бачила на тобі сердечні😹💕", "драбина на 7 небо щастя?💛😻", "і як же ти стала круто одягатися😻 як же до лиця цей образ", "краса Повернулася😍😍", "Яка ти прекрасна🤤❣️", "кішечкааа😻", "Цей погляд 😻🤤", "Не підібрати слів, щоб описати вашу красу 💖✨🤗".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.