Відома телеведуча Маша Єфросиніна показу, як тренується і похвалилася власними результатами.

Ні для кого не секрет, що 39-річна Маша Єфросиніна пильно дивиться за власною фігурою.

Передає Clutch

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

У минулі роки вона не була схожа на модель, тому тепер вона надолужує згаяне, щоб відповідати ідеалу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Але виснажливі тренування вона робить не через силу, а крізь призму задоволення. І результат видно відразу.

Нещодавно вона показала, наскільки ефективними були її тренування.

Єфросиніна отримала тонку талію, стрункі ніжки і чисту шкіру, а також заряд енергії.

«Зараз всі невпинно шукають ефективні засоби від стресу і глушать заспокійливі пігулки! У пошуках ідеальної фігури, тягають залізо і бігають до розкришених колін! І мало хто вірить, що наше власне тіло зберігає в собі потужний ресурс для вирішення багатьох проблем», — пише Маша.

Багато шанувальників надихнулися її прикладом і також вирішили спробувати свої сили у спорті. А в адресу Єфросиніної полетіли компліменти.

«Машенька, 100% вірно! Тільки задоволення в заняттях призводить до гармонії», «Яка Ви класна!», «Ви така струнка, як осика», «Вау! Вау! Вау! Як красиво!», «Тростиночка», «Як я Вам по-доброму заздрю. Про такий пластики я можу тільки мріяти. Ви велика розумниця», «Маша, Ви королева!», «Яка грація», — писали фанати.

Варто нагадати, що Інтерес шанувальників до особистого життя Маші Єфросиніної не згасає. І хоча телеведуча регулярно ділиться фотографіями та історіями про чоловіка і дітей, її життя викликає масу інтересу і питань в українців. Так, один з останніх постів на сторінці провідною провідною в Instagram, присвячений дочці Нані, викликав особливий інтерес.

Нагадаємо, Ольга Горбачова в новому образі зводить фанатів з розуму

Як раніше повідомляв "Знай.ua", MONATIK показав свою маленьку гвардію

Також "Знай.ua" писав про те, що Єфросиніна прийшла на вечірку в розкішному платті