Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила показати, яким чином вона виховує свою старшу дочку Марію.

Оля Полякова з родиною
Оля Полякова з родиною

Відповідне відео співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram з підписом: "Лайфхак для батьків" і позначила в публікації доньку.

На відеозаписі Полякова повідомляє своїй доньці, що вже 10 година вечора, і їй пора спати, на що 14-річна Маша відповіла "Ні" і продовжила зависати в телефоні. Оля сказала: "Окей, тоді на твоє наступне прохання я відповім так само". Маша вирішила перевірити маму і заодно вичерпати ліміт негативної відповіді і запитала "Можна мені в туалет?". На що співачка рішуче відповіла, що це стосується тих прохань, які будуть у доньки потім, адже їй потрібні нові кросівки і необхідно оплачувати уроки вокалу. Цього Полякова-молодша вже злякалася і покірно пішла спати, але Оля ще не закінчила і попросила її залишити мобільний телефон. Ситуація повторилася з таким же результатом: донька в результаті вручила гаджет мамі і пішла спати з фразою "Бісить"

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Полякова - не тільки талановита співачка, але також ведуча і актриса
Полякова - не тільки талановита співачка, але також ведуча і актриса

У комментраиях люди почали висловлювати думку на рахунок такого методу виховання:
"Ще не довго триватиме потім скаже нічого мені не треба і всі", " У мене з 16-річним сином не прокатує такий фінт", " Яка слухняна донька. Мої не реагують, ну або я не тверда у своєму обіцянці і вони це знають", "Жорстоко", "Побільше діліться з нами лайфаками виховання", "Навіщо публічно виховувати дівчинку-підлітка, дивно", "Шантажем дітей не виховують", "У відповідь така ж фраза «бісить»", "Так! ! Але з яким форсом вона пішла, вже проявляє свій характер", "Як кажуть - Від осинки не народяться апельсинки".

Раніше портал "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.