Українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська поділилася своїми секретами ідеального подружнього життя. Дівчина виклала свої одкровення, проілюстровані фото, на сторінці в социалной мережі Instagram.

"Носити жінку на руках навчити можна тільки так. Плюс 5 кг - це просто пасха. Я сьогодні прошу називати мене княгинею. А які у вас вдома смішні ніки? У найкрутіших - лайкну сімейне фото" - написала Цибульська.

Оля Цибульська
Оля Цибульська


На фото Ольга застрибнула на чоловіка, обхопивши його ногами і, за традицією, не показуючи його обличчя. Маленький син тримає маму за ніжки.

Українці в коментарях реагують на таке звернення виконавиці:
"Мене чоловік іноді називає чоловік-дружина", "Ми мабуть ще не так прожили разом багато, щоб якось називати не по імені", "Оля, це жесть. Як ти приручила, адже це рідкість в наш час. Ти в руках чоловіка міцних", "Олечка ви не княгиня ви - богиня", "Секс при дитині, ви збоченці", "Чому закриваєш обличчя чоловіка?", "Ось це я розумію підтримка", "Яке чудове фото! Коли вже покажете чоловіка", "Яка ви чудова жінка"

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ольга Цибульська часто тішить своїх шанувальників різними фото з життя. Не так давно вона опублікувала кадр з дня Пасхи, де привітала всіх з святом і закликала "діставати яєчка".

Нагадаємо, повідомлялось про зіркового холостяка і танцюриста Іраклі Макацарія . Чоловік підкорив всіх дівчат навколо одним своїм виглядом. Як правильно подати себе. Поради від танцюриста.

Також "Знай.ua" писав про любов яка зів'яла. Яна Соломко розлучається з "Холостяком". Дівчина намагається виправити всі помилки.

Раніше портал "Знай.ua" оповіщав про екс-учасницю любовного шоу "Холостяк" яка зв'язалася з забороненими речовинами. Наслідки шоу.