Травневі свята для українців - можливість вирватися з робочих буднів і організувати собі невеликий відпочинок. Не всі артисти можуть собі це дозволити - у багатьох якраз на початок травня заплановані гастролі та виступи. Як розповіла “Знай.uа” співачка Слава Камінська, в цьому році у неї буде кілька вільних дат, які вона планує провести з дітьми: можливо, поїхати на природу, якщо погода дозволить. Також ми розпитали Славу про те, як вона любить відпочивати і подорожувати.

Група НеАнгели

Слава, ви, безсумнівно, відвідали вже десятки країн, а які місця залишили незабутні враження?

Я запам'ятовую міста за їхними визначними пам'ятками, дуже люблю архітектуру. З недавніх подорожей – вразив Дубай. Мечеть шейха Заїда – неймовірне місце, і візуально, і духовно. Там відчувається таке умиротворення, яке і радує маленького естета всередині мене, і заспокоює мою імпульсивну натуру.

Слава Камінська з сином Леоном

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Подорожі яким транспортом для вас найбільш комфортні і чому?

Якби я могла вибрати будь-який транспорт для подорожей, без сумнівів зупинилася б на телепорті. Як було б комфортно миттєво переміститися з точки “А” в точку “Б”! У кожному з доступних транспортів, на жаль, є нюанси. Автобуси - це, наприклад, пряма залежність від якості доріг, тобто, подорожувати по ямах - це скоріше випробування, ніж задоволення. Літаки ж асоціюються з набряками і примхами шкіри. Але, звичайно, якщо у мене в руках квиток у Париж, то немає ніякої різниці, як мені доведеться туди добиратися.

Слава Камінська з чоловіком Едгаром

Що найбільше не любите під час подорожей?

Не люблю, коли щось йде не за планом. Будь то поганий сервіс, неправильно підібраний номер або плутанина на ресепшені. У подорожах очікування повинні відповідати реальності.

Якщо не секрет, скільки зазвичай витрачаєте на відпочинок? Чи вважаєте себе економною або марнотратною людиною?

З економією у нас складні відносини. Я, скоріше, щось середнє, раціональна трата грошей. Не рахую все копійка в копійку і не шукаю, де б подешевше купити. Бувають імпульсивні покупки, не без цього, але в цілому, спочатку думаю, а вже потім наважуюся.

Витрати в подорожах завжди залежать від місця і мети. Якщо це двотижневі зимові канікули в теплих країнах, тобто, довгоочікуваний релакс після насиченого року, ціна рідко має значення. У пріоритеті відпочинок в класичному розумінні цього слова.

Якщо я просто вирвалася на кілька днів в Європу і планую більше гуляти по місту, тестувати місцеву кухню і взагалі активно проводити час, обов'язково зверну увагу на запропоновані ціна / якість готелю, оскільки буду там тільки ночувати.

Куди б ви хотіли повернутися знову?

Мені завжди хочеться повернутися не в місто або місце, а в емоції і відчуття, які були зі мною в той момент. І це, скажу по секрету, траплялося в кожній країні.

Нагадаємо, раніше Слава Камінська розповіла "Знай.uа" про підготовку до Великодня і як в її родині проводять це свято.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Вікторія Смеюха з "НеАнгелів" розповіла, як збирається провести світле свято Великодня.

Також "Знай.uа" писав, що Павло і Марина Зіброви розповіли, куди збираються на відпочинок після Великодня.