Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим виступом на шоу "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою", виконавши свій популярний хіт "Лед тронулся". Так, артистка вийшла на сцену в коротенькій червоній латексній сукні, засвітивши довжелезні ноги і змусивши зал підспівувати.

"Розбавимо похмурий день хорошими емоціями. «Лед тронулся» на Вечорі прем'єр 💙 ", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "Алєгрова в молодості!!! Ви супер 😘🤩😍", "Рівень виступів вже нарівні з американськими зірками. Оля - ви мега талановита співачка і актриса. Настрій задаєте 🏆👏👏👏", "Супер! Людина-свято", "Хотіла б опинитися там у залі, у мене аж мурашки по шкірі)) Оля ти бомба-ракета👍🚀💣", "молодець!!! Людина сам себе зробила! У кожному виступі видно вкладення величезної праці!", "😍Ви прекрасна людина і талановита співачка🔥Жінка-свято, я дуже люблю пісні у вашому виконанні, просто бомбезно!!!".

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.