Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість відправилася на відпочинок в Анталію, Туреччина разом з коханим, продюсером Потапом. Так, артистка виставила дуже відвертий чорно-білий кадр в міні-бікіні, позуючи з жуйкою у роті.

"Сонячне задоволення 🙈☀️💋", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери ж розділилися на два табори: "Не вагітність у тебе?", "Мені здавалося в неї груди більше.", "Який жах ні сорому ні совісті", "Відмінна соковита Настя😍👍🍏", "Яка ж ти гарна!!!!! 😍😘", "Ох, гарна Настя! Хвилюєш уяву💘", "Нарешті нормальне фото, а то все в одязі та в одязі. Продовжуй в тому ж напрямку, тобі нема чого соромитися ;)", "Все одне і теж! А що далі?".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.