Колишня киянка, яка стала мегазіркою російської естради, виступила в столичному палаці "Україна". За дві години на сце­ні Лоліта не встигла все: заспівати, станцювати, відеокліп киянам по­казать, випити, покурити, помолитися... І це при тому, що співачка не любить, коли її називають епатажною.

"Київ для мене особливе місто, всі це знають, - продовжила зірка. - Виступаючи тут, завжди дуже хвилююся. А коли хвилююся, хочу випити. Якщо зайдете в інтернет, обов'язково зрозумієте, що я дуже тонка натура, так як там пишуть, що випити хочу практично завжди... Ну я ж родом з України, тому в мене завжди з собою є", - сказала зірка.

Поки прості глядачі, що сидять у перших рядах, ділили між собою пляшку (адже всім кортіло дізнатися, що ж там - дійсно самогон чи все-таки мінеральна вода), на сцену до Мілявської вискочив глядач зоряний - співак EL Кравчук вручив колезі квіти і, ставши на одне коліно, зізнався в любові.

"Я мушу вам зізнатися: я - дура. У мене було вісім років, щоб вивчити його улюблену пісню. Вісім років, тому що попереду ще 12! Ні, я взяла і вивчила улюблену пісню проміжного президента!", - продовжила бесіду з публікою.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Люди в залі зрозуміли, що мова йде про Путіна і Медведєва, і гучно зааплодували. А зірка відверто розповідала далі: "Знаєте, чим ближче клімакс, тим сильніше хочеться в Кремль. Багато мої колеги там вже побували, і не тільки з гастролями в Кремлівському палаці, ви розумієте, про що я. Хочеться, щоб Кремль, килими - і він. Щоб потиснув руку і сказав: "Спасибі вам, товаришу Мілявська, за боротьбу з корупцією!". Ну, чи ще за що-небудь. Але на жаль, поки мене там не було. Зате у мене є свій Кремль - це ви, мої глядачі. Адже що таке Кремль? Охоронне спорудження, яке тебе захищає. Так ось, поки ви зі мною, я від усього захищена".

Під кінець виступу Мілявська вирішила поспілкуватися вже не з залом, а з вищими силами: "Ісус, Аллах, Будда, Діва Марія! Дайте кожній людині, що прийшла на мій концерт, все. Дайте кожній жінці, незалежно від національності, віку і ваги, одного-єдиного нормального у всіх сенсах чоловіка, який би не пив, не зраджував і хоч як-небудь працював".

Нагадаємо, Собчак привітала Зеленського провокаційним відео: сиділа в нього на колінах.