Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася неймовірною схожістю з Філіпом Кіркоровим на шоу "Як дві краплі", привітавши таким кумедним чином "Короля поп-музики" з 52-м днем народження. Так, артистка зізналася, що перевтілення далося їй дуже нелегко, написавши безліч теплих слів та побажань.

"Дорогий @fkirkorov , гортала сьогодні наші фото з шоу #якдвікраплі і згадала як мені важко було робити Ваш образ, адже тільки дивлячись на Вас ,це здається легко і просто, за цією легкістю -талант і сотні тисяч годин пекельної праці, але я бажаю що б все у Вас було легко, радісно й щасливо! Палайте , летіть і далі! І з прем'єрою! Вона як вогонь завжди 😘😘😘#стеснениепропало 💪", -трепетно підписала Полякова. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Спершу подумала що це його двійник. Реально Олю не впізнати", "Ольга Юріївна, Ваші старання не пройшли дарма! Дійсно дуже схожі😂😍😍", "Оля, Ви у нас теж не промах, навіть не вогонь, вогнище 👏👏👏👏👏", "Ольга ви тоді були просто чарівні!!!😻", "
Це попурі було неймовірне))))Ви молодець 😍😍😍😍".

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.