Американська співачка Pink записала новий альбом під назвою Hurts 2b Human.

Pink

Про це повідомляє USA Today.

У повідомленні йдеться, що у одному з треків артистка співає про те, що вона ненавиділа своє тіло з раннього віку. Причина виявилася доволі трагічною – у віці 17 років у неї стався викидень.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Причина, з якої я заспівала про це, криється в тому, що моє тіло завжди було сильним і гімнастичним, проте в 17 років у мене стався викидень. А я збиралася народити дитину. Але коли це відбувається з юною дівчиною або жінкою, ти відчуваєш, що твоє тіло немов починає ненавидіти тебе, воно наче зламане і не робить те, що має робити, - розповідає Pink.

За словами співачки, з того часу у неї було ще кілька спроб народити дитину, однак усі вони також завершувалися викиднями.

Варто нагадати, що сьогодні Pink виховує двох дітей: 7-річну Віллоу Сейдж Харт і 2-річного Джеймсона Муна Харта.

Варто відзначити, що до останнього альбому співачки увійшло 13 треків. Ця платівка стала першою у Pink за останні п'ять років. До неї увійшли як нові, так і вже відомі композиції "Hustle", "We Can Pretend" і "Walk Me Home" і "Hurts 2B Human". Також не обійшлося без фітів. Pink заспівала разом з Khalid, Крісом Стейплтоном, Wrabel і групою Cash Cash.

Нагадаємо, в житті цієї пари були складні періоди, але тепер співачка Пінк та її чоловік Кері Харт відчувають себе щасливо в шлюбі і виховують двох дітей.

Правда, останнім часом користувачі мережі все більше стали обговорювати методи їх виховання. Справа в тому, що зоряний тато привчає малюків до своїм улюбленим заняттям, які зовсім не можна назвати дитячими.

Як повідомляв раніше Знай.ua, американська поп-зірка Pink раптово зупинила свій концерт - причиною став плакат у руках юної дівчини.

Також Знай.ua писав про те, що співачка Pink презентувала в мережі свій новий кліп.