Поп-співака і представника Нідерландів на Євробаченні-2019 Дункана Лоуренса спіймали на шахрайстві. Так, користувачі мережі виявили на YouTube ролик 2017 року, на якому артист виконує свою конкурсну пісню Arcade.

Варто відзначити, що в регламенті Євробачення є пункт, що забороняє оприлюднення треків до старту Національних відборів. Так що це може стати причиною дискваліфікації Дункана.

Як відомо, восени цього року 25-річний Дункан Лоуренс з треком Arcade переміг у нідерландському відборі на Євробачення-2019. Досить скоро молодий співак вийшов у топи букмекерських ставок, а в березні і зайняв перше місце, посунувши представника Росії Сергія Лазарєва на друге місце. Зараз Лоуренс вважається вірогідним переможцем пісенного конкурсу в Тель-Авіві.

За правилами конкурсу, пісня кожного учасника обов'язково повинна бути оригінальною (створеною без використання яких-небудь інших творів) і не повинна бути оприлюднена повністю або навіть частково (в тому числі текст окремо від музики або навпаки) до 1 вересня 2018 року.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Якщо організатори доведуть факт порушення правил, усунути від участі артиста буде можливо. Однак є ймовірність, що Лоуренсу запропонують замінити конкурсний трек, як це було з українською співачкою Alyosha на Євробаченні-2010.

Тоді незадовго до старту конкурсу стало відомо, що пісня виконавиці To Be Free в 2008-му вже спливала на Amazon. За місяць до першого півфіналу Alyosha презентувала нову композицію Sweet People і виступила з нею.

До старту Євробачення-2019 залишилося два тижні, перший півфінал відбудеться 14 травня. Швидше за все, у Дункана Лоуренса і його команди ще буде можливість вибрати нову конкурсну композицію. Але чи буде вона настільки конкурентоспроможною, стане зрозуміло згодом.

Нагадаємо, організатори конкурсу в Тель-Авіві задумали, що делегації країн вийдуть на сцену, зійшовши з трапа літака. У центрі сцени на них буде чекати лауреат Євробачення -1998 Дана Інтернешнл.

Як повідомляв портал Знай.uа, письменник Стівен Фрай, співачка Шерон Осборн і художниця Марина Абрамович, заявили стійку позицію проти закликів бойкотувати конкурс Євробачення-2019.

Також портал Знай.uа писав, що багато шанувальників Сергія Лазарєва зраділи тому, що виконавець вдруге поїде представляти Росію на Євробаченні 2019 в Тель-Авіві.