В 2019 році міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2019 пройде в Тель-Авіві Ізраїлю. Організатори оголосили порядок, в якому виступатимуть конкурсанти.

Перший півфінал відбудеться 14 травня, а другий – 16 травня. Переможця міжнародного конкурсу визначать на гранд-фіналі 18 травня.

Організатори конкурсу вже визначили, в якій послідовності виступлять учасники першого півфіналу. А також опублікували таблиці із послідовністю виступів у другому півфіналі.

Організатори Євробачення оголосили порядок виступів учасників у півфіналах "Євробачення 2019". Так, перший півфінал відкриє представниця Кіпру Tamta, другий – конкурсантка від Вірменії Srbuk.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Україна в 2019 році відмовилася від участі в конкурсі. НОТУ не вдалося домовитися з переможницею Нацвідбору. При цьому інші фіналісти не погодилися представити Україну на "Євробаченні 2019".

Турнірна таблиця Євробачення

А нещодавно з'явилися свіжі прогнози щодо того, як буде виглядати турнірна таблиця конкурсу. Букмекери на даному етапі вважають, що переможцем стане представник Нідерландів – Дункан Лоуренс з піснею Arcade. Друге місце займе росіянин Сергій Лазарєв, а третє – Лука Ханні з Швейцарії.

Раніше повідомлялося, що в цьому році міжнародний пісенний конкурс "Євробачення", який в травні має відбутися в Ізраїлі, може сорваться з-за загрози порушення безпеки.

Нагадаємо, замість Євробачення MARUV поїхала танцювати перед Королевою і Басковим.

Як повідомляв Знай. ua, букмекери назвали нового фаворита Євробачення, Лазарєв залишився за бортом.

Знай. ua писав, що зірка Євробачення ледь не викликала диявола.