Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, одягла вкрай невдале вбрання. Про це передає Clutch.

На своїй сторінці в Instagram Лорак опублікувала кадр, на якому продемонструвала округлі форми. Співачка приміряла чорний топ-бюстьє, брюки з завищеною талією і босоніжки на шпильці. Саме штани зіграли з Лорак злий жарт, додавши їй кілька розмірів внизу.

У коментарях підписники розкритикували образ співачки, зазначивши, що вбрання дуже повнить Кароліну.

"Тюнінг трохи не пропорційний, але вам все пасує. Радуйте нас", "Вибачте, штанці ваші не зрозуміла) А так я вас обожнюю!)) Найкраща співачка!)", "Шикарна, але штани не для ваших красивих ніг", "Попа як у Кім, попа як у Кім", "Красива ви співаєте класно і фігура гарна, але штани ці збільшили ваш об'єм!", "Попа як у Кім", "Завжди гарна, але є зміни у зовнішності", — пишуть шанувальники.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що популярна українська співачка Ані Лорак вирішила трепетно привітати з днем народження найкращого друга Філіпа Кіркорова, який не раз допомагав їй у кар'єрі. Так, артистка опубліковала милий спільний кадр, написавши теплі слова, а сам Філіп ніжно назвав Кароліну "молодшою сестричкою" і "улюбленою дівчинкою".

На опублікованому спільному знімку з Кіркоровим Ані Лорак оголила пишні груди в глибокому декольте, що не могли не відзначити її шанувальники. У кадрі зірки виглядають щасливими.

Нагадаємо, Тіна Кароль поділилася уривком з дуже чуттєвого виступи, виконавши свіженький хіт.

Раніше Знай.uа повідомляв, екстрасенс побачила Ані Лорак у весільній сукні.

Також Знай.uа писав, Ані Лорак похвалилася новим виступом у Німеччині, виконавши культовий хіт.