Відомий російський рок-музикант Сергій Шнуров заінтригував фанатів, засвітивши на фото незнайомку в його будинку.

На сторінці в Instagram з'явилось фото Шнурова. На знімку позує сам співак, однак у кадр потрапило відображення в дзеркалі. Шанувальник розгледіли в ньому жіночий силует.

Підписники звернули увагу, що жінка на задньому плані дуже нагадує колишню дружину співака – Матильду Мозгову.

Варто відзначити, що Сергій та Матильда прожили разом близько восьми років, а у 2018 році оголосили про розлучення.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Шанувальники припустили, що ймовірно старі почуття спалахнули з новою силою. І хоча Матильда, як і раніше, вільна, Сергій вже встиг одружитися.

Шнуров і Матильда

Цього разу нареченою стала Ольга Абрамова – випускниця московського університету.

Шнуров і Абрамова

Мозгова, як і Шнуров, протягом усієї своєї сімейного життя говорили про те, як же їм пощастило один з одним. Жодного разу не прослизнуло навіть докору в бік один одного. Тому їх розлучення стало великою несподіванкою для всіх.

Однак, якщо б пара знову зійшлася, фолловери були неймовірно раді такому повороту подій. Вони часто помічали, що з колишньою дружиною Сергій виглядав набагато краще. На думку шанувальників, нинішня пасія зовсім йому не підходить.

Так може у зіркової пари все-таки є шанс на возз'єднання і Матильда повернулася? Чи означає це те, що Шнурів може змінювати дружині з колишньою дружиною? Так це чи ні, поки що залишається лише здогадуватись.

Нагадаємо, стало відомо, чому розпався гурт "Ленінград".

Як повідомляв "Знай.ua", нещодавно стало відомо про те, що скандальний вокаліст гурту "Ленінград" Сергій Шнуров став членом ради комітету Держдуми з культури другого скликання.

Також "Знай.ua" писав, що Матильда Шнурова розповіла про життя з колишнім чоловіком. За словами дівчини, вона ще не встигла усвідомити новину про те, що у співака з'явилася нова дружина.