Матильда Шнурова розповіла про життя з колишнім чоловіком. За словами дівчини, вона ще не встигла усвідомити новину про те, що у співака з'явилася нова дружина.

Колишня дружина лідера "Группировки Ленинград" Сергія Шнурова Матильда заявила, що не шкодує про спільне життя з музикантом. Про це вона розповіла в інтерв'ю YouTube-каналу Ксенії Собчак.

"Про Серьожу можу сказати тільки хороше і гарне можу згадати", - заявила Матильда.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Вона також зазначила, що Шнуров підтримував її бізнес-ідеї та регулярно говорив, що "баба повинна працювати". Матильда розповіла, що ще не встигла скучити по колишньому чоловіку, а новина про його нову дружину по-справжньому здивувала попередню дружину Шнура.

Раніше ми писали, що знаменитий музикант Сергій Шнуров, лідер групи "Ленінград", в своєму офіційному акканте Instagram написав пост. Цікавий він тим, що музикант висловив свою думку про неприбрані дорогах в країні і про те, чому народ у нас бідний у віршах.

Зі слів Шнурова, сніг не прибирають тому, що його дуже багато. Чому ми зубожіли? Тому що грошей мало!

Задаючись цими питаннями, виконавець прийшов до висновку, що народ зовсім не винен в цьому, а відповідь треба шукати у представників влади.

Тому друга частина твору присвячена саме їм.

Також ми повідомляли, що російський поет і музикант Сергій Шнуров глибоко сумує про відхід з життя молодого виконавця Децла, який у свої 35 вже встиг стати легендою репу та іконою для цілого покоління. Так, лідер групи "Ленінград" виклав в Мережу вірш, присвячений Децлу.

Як і всі вірші Шнурова, творіння на смерть Децла, володіючи простим текстом, все ж містить глибину сенсу і неоднозначність, в якій кожен знайде щось своє.

Не тільки Росія, але і весь колишній Радянський союз не може оговтатися від смерті музиканта, це здається чимось неймовірним.

Напомним, Волочкова показала п'яним фотошопом.

Як повідомляв "Знай.uа", Волочкова налякала ногами коханої.

Також "Знай.uа" писав, Волочкова показала, ніж поплатилася за "успіх".