Лідер групи «Ленінград» Сергій Шнуров написав черговий вірш про російського президента Володимира Путіна. Цього разу у творі йшлося про минуле президента Росії, зокрема про роботу в німецькій розвідці.

Шнуров опублікував вірш на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Російський музикант зазначив у творі, що раніше лідер країни-агресора, вочевидь, часто випивав з "фрицами" і був "веселим і милим хлопцем". І хоч це "справи днів, які минули", Шнуров нагадав, що колишніх розвідників не буває.

Жизнь сказочней, чем сказочник Навальный.
Что нам их «Фантастические Мрази», когда наш лидер наднациональный
Работал непосредственно на Штази?
Да, на немецкую, друзья, разведку.
Присягу даже, видимо, давал им,
И с фрицами бухал поди нередко,
И был веселым парнем, милым малым.
Но, то дела дней в принципе минувших,
Глаз вон, тому, кто все не забывает,
Когда б не слышали бы наши уши: "Разведчиков ведь бывших не бывает!"

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Варто зазначити що в архівах Міністерства держбезпеки Німеччини знайшли посвідчення на ім'я Володимира Путіна. Воно було видано 31 грудня 1985 року й діяло до кінця 1989 року. Документ було знайдено у так званих архівах відділу "Кадри та навчання".

Нещодавно скандальний російський шоумен та лідер гурту “Ленинград” Сергій Шнуров виклав вірш, у якому “обіцяв точно приїхати” в Україну після 60, оскільки в країну заборонили в’їзд чоловікам з РФ у з’язку з введенням воєнного стану в 10 областях. У своєму вірші Шнуров звернув увагу на “взаємний вплив” та “тяжіння народів”.

Нагадаємо, що лідер російського гурту Ленінград Сергій Шнуров написав вірш за мотивами вчорашнього виступу президента РФ Володимира Путіна в клубі Валдай.

Раніше “Знай.ua” писав, що Сергій Шнуров написав вірш, який присвячено розриву Російської православної церкви Константинопольським патріархатом.

Знай.ua” писав, що скандальний артист Шнуров одружився вчетверте, але зробив це дуже дивно.