Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. 20 січня знаменитість відзначила свій 43-й день народження. Так, артистка вирішила в черговий раз показати коханого, обличчя якого прикрила ведмедем, проте сильно переборщила з фотошопом. У спробах подовжити ноги на фото, Анастасія буквально розплющила голову собі і загадковому кавалеру.

"А ось і Ведмедик!🤣🤣🤣❤️🌺 «Кішка і мІшка»🤣 ", - спробувала зворушити фанатів Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз: "Богомол. Жах який. 😢 Гарні ж ноги були без фотошопу, ну", "Настя, у вас щось з пам'яттю? Ви постійно забуваєте одягти штани.", "П'яна чи що фотошопила 😂😂😂😂видали не ганьбися", "Голова маленька і довгі ноги", "
Хтось на новорічних святах багато їв... Підлога в хаті не витримує 😁😁😁".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.