Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. 20 січня знаменитість відзначила свій 43-й день народження. Так, артистка вирішила поєднати свято з випуском нової відвертої книги "Плата за успіх", запросивши в ресторан не тільки зіркових друзів, але й журналістів.

"Неймовірно світлим і прекрасним вийшов день мого народження в грузинському ресторані «МЕГРЕЛІЯ» (що в перекладі-Грузинський народ) Я хотіла камерно і тихо..🐥 Але журналістів було більше, ніж гостей...🙈 Мої хороші, всім хто прийшов, дякую! І за квіти, і за подарунки і за увагу!🌺 А ресторан чудовий!!! 🙏🏻 ", - похвалилася Волочкова. Фолловери не повірили балерині: "Що значить ви хотіли камерно і тихо? Ви ж самі і покликали журналістів. Тихо і щасливо - це не по-вашому 🍺🍸", "Сама ж їх (журналістів) всіх і покликала 😎", "Погляд у неї якийсь божевільний. Від радості, напевно...", "Хто хоче камерно і тихо, той впускає на своє свято журналістів. Все правильно. Дуже помітно, як Настя тушуеться і ніби через силу, спілкується з журналістами.".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.