У середу, 2 травня, стало відомо, що у Вінниці помер багаторазовий чемпіон Вінниці з КВН Дмитро Науменко. Про це йдеться в повідомленні порталу «33 новини».

Як з'ясувалося, Дмитро помер у ніч з першого на друге травня. Варто відзначити, що 39-річний шоумен був неодноразовим чемпіоном у складі телевізійної збірної КВН «Палата №6».

Дмитро Науменко

Повідомляється, що смерть настала через раптову зупинку серця. Така новина шокувала всіх шанувальників Дмитра і, звичайно ж, близьких родичів. Ніхто і подумати не міг, що станеться така страшна трагедія. Вся справа в тому, що тільки на Великдень Дмитро опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі усміхнене фото біля фонтану «Сонячна система».

Дмитро Науменко грав у багатьох українських командах КВН. Серед яких « Будемо», «Палата №6» і «Вінницькі перці». Також він працював на телебаченні у Вінниці.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що відома модель телеведуча Каролін Біттенкурт загинула в Бразилії під час шторму. 37-річна красуня потонула, намагаючись врятувати від стихії двох цуценят, які впали за борт. Відомо, що Каролін каталася на яхті біля узбережжя бразильського Сан-Паулу.

Нагадаємо, що французька актриса Анна Бургіньон, яка більш відома під псевдонімом Анемон, померла на 69-му році життя після тривалої хвороби. Про це стало відомо зі слів агента Бургіньон. Як зазначається, у актриси був рак легенів.

Як повідомляв портал Знай.uа, у понеділок, 29 квітня в Лос-Анджелесі помер американський режисер Джон Сінглтон. У віці 51 року режисер, який перебував у комі, помер в оточенні найрідніших і найближчих людей після відключення системи життєзабезпечення.

Також портал Знай.uа писав, що у віці 80 років помер народний артист Росії, лауреат Державної премії СРСР, член Гільдії художників кіно і телебачення Спілки кінематографістів Валерій Філіппов.