Співачка Алсу знову потрапила в скандал.

Не встигли все ще відійти від фіналу шоу "Голос. Діти", у якому перемогла її дочка Мікелла, як з'явилася новина про те, що артистка була усунена від участі в "Євробаченні".

Алсу
Алсу

"Результати голосування журі на конкурсі Євробачення-2019 в прямому ефірі телеканалу Росія оголосить піаніст Іван Безсонов, чинний переможець конкурсу класичної музики Eurovision Young Musicians 2018 і фіналіст конкурсу "Синій птах", повідомила прес-служба ВГТРК.

За словами Безсонова, він шокований такими вістками. Він підкреслює, що рішення ще не остаточне, але якщо йому надійде пропозиція, то він не відмовиться.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Варто нагадати, що Російський шоу-бізнес знову в центрі скандалу. На цей раз зазнала цькування Алсу і її дочка Мікелла після того, як дівчинка перемогла у шоу «Голос. Діти».

Глядачі впевнені, що голоси на їхню користь було проплачено.

Передає clutch.

Наступного ж дня після оголошення офіційних результатів телевізійного проекту Світлана Лобода зібрала найбільш пам'ятних учасників «Голосу» в ресторані «Вітерець».

Туди ж під'їхала і Алла Пугачова.

Пугачова і Галкін
Пугачова і Галкін

Примадонна провела час з дітьми і їх батьками. Відзначається, що дочка Алсу Мікеллі не була запрошена на захід. на захід.

Алла Пугачова виступила перед дітьми з життєвими історіями, розкривала професійні секрети і давала поради. Також, дітям вручили премію «Золота зірка Алли». Вона нагородила кожного золотим кулоном, дипломом і грошима.

А тим часом справедливість перемоги дочки Алсу в шоу деякі поставили під сумнів. Фанати шоу впевнені, що Лобода і Пугачова почали цькування.

Нагадаємо, Інтерпол взявся за шоу "Голос. Діти"

Як раніше повідомляв "Знай.ua", На "Голос. Діти" труять дочку Алсу

Також "Знай.ua" писав про те, що Звинувачення чоловіка Алсу в зрадах відкрили правду