В 2019 році пісенний конкурс "Євробачення" пройде у Тель-Авіві, Ізраїль. Перший півфінал глядачі побачать 14 травня, а другий - 16 травня. 18 травня відбудеться фінал конкурсу і буде оголошений переможець.

У першому півфіналі боротимуться 17 учасників: Словенія (Залу Краль і Гашпер Шантл – Sebi), Білорусь (Зена – Like it), Чорногорія (D mol - Heaven), Кіпр (Tamta – Replay), Сербія (Невена Божович – Kruna), Польща (Tulia - Fire of Love (Pali się), Угорщина (Йоци Папаї - Az én apám), Чехія (Lake Malawi - Friend of a Friend), Фінляндія (Даруде і Себастьян Рейман - Look Away), Естонія (Віктор Крон – Storm), Португалія (Конан Осіріс - Telemoveis), Ісландія (Hatari - Hatrið mun sigra), Грузія (Отар Немсадзе - Sul tsin iare), Австралія (Кейт Міллер-Хейдке – Zero Gravity), Сан-Марино (Серхат - Say Na Na Na), Греція (Кетрін Дуска – Better Love), Бельгія (Еліот – Wake up).

Серед всіх учасників букмекери виділили кілька фаворитів на перемогу.

Tamta – Replay (Кіпр)

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Tamta - грузинка за походженням, яка переїхала в Грецію у 22 роки. Вона вважається однією з найпопулярніших і найталановитіших вокалісток у країні.

Hatari - Hatrið mun sigra (Ісландія)

Колектив Hatari позиціонує себе як "антикапіталістична група виконавців технічної продуктивності БДСМ". Вони - найбільш епатажна група на конкурсі.

Кетрін Дуска – Better Love (Греція)

Кетрін Дуска теж дуже популярна виконавиця у Греції, її сингл Fire Away був обраний для офіційної телевізійної рекламної кампанії на канадському телебаченні.

Конан Осіріс - Telemoveis (Португалія)

Конан Осіріс – псевдонім 30-річного Тіаго Міранди. Виконавець "зліпив" його з мульфільму "Конан – хлопчик з майбутнього" і символу відродження у єгипетській міфології.

Залу Краль і Гашпер Шантл – Sebi (Словенія)

Zala Kralj & Gašper Šantl – популярний у Словенії дует, створений у 2017 році.

Нагадаємо, MARUV здивувала фанатів новим сценічним образом.

Раніше Знай.uа повідомляв, Лазарєв розповів про страхи перед "Євробаченням".

Також Знай.uа писав, скандальні ANNA MARIA збирають валізи до Росії.