Учасниця нового сезону шоу "Холостяк" з телеведучим Микитою Добриніним Дар'я розповіла про травму. Про це передає Clutch.

20-річна учасниця шоу "Холостяк" на ім'я Дарина запам'яталася багатьом глядачам своєю веселою вдачею. Стиліст майже відразу ж сподобалася Микиті Добриніни, змусивши його сміятися. Дівчина активно веде свій профіль в Instagram, де нещодавно розповіла історію про те, як вдарилась у великий палець.

"Вчора, закриваючи двері машини, я вдарила великий палець. Біль була настільки сильною, що я навіть плакати не могла. Сьогодні я втратила маленьке колечко, на фалангу пальця. Через секунду, я просто сиділа у кутку і плакала гіркими сльозами. У житті так само, помічали? У важливих питаннях, у складних ситуаціях – ми дуже мудрі і розумні. У голові відразу купа ідей, рішень і висновків. Ми збираємося, концентруємося і стаємо загартованими, чи що. Але, як легко нас може вивести щось маленьке і незначне. По клацанню ми стаємо вразливими і піддаємося емоціям", - написала красуня.

Шанувальники тут же почали підтримувати Дарину у коментарях і робити їй компліменти.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

"Красотуля", "Дашуля,акуратніше. Ти нам потрібна здоровою", "Дуже вам співчуваю. Сама рік тому воротами прибила це дуже боляче. І дуже довго запалює. Але зараз все добре навіть нічого непомітно. Так що не переживайте все пройде", "Найкрасивіша і наймудріша", "Дашка ти красотуля люблю", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, головний герой дев'ятого сезону шоу "Холостяк" Микита Добринін опублікував у своєму Instagram новий знімок, на якому він зображений з дитиною.

Раніше Знай.uа повідомляв, відома "Холостячка", зірка популярного шоу Сніжана Самохіна знайшла сімейне щастя. Її обранцем став актор Павло Юдін.

Також Знай.uа писав, на популярному українському шоу "Холостяк" нові "втрати". Після сьомого ефіру проект залишила темношкіра красуня Елізабет, яка приїхала шукати щастя в Україну з сонячної і модною Італії.