Настя Івлєєва – відома російська телеведуча, актриса і відеоблогер. Дівчина прославилася завдяки Instagram, а також як ведуча телепередачі про подорожі "Орел і Решка. Перезавантаження". Івлєєва також має своє власне шоу, в яке запрошує зіркових друзів, воно виходить на YouTube. Настя активний користувач соцмережі Instagram, де у неї налічується майже 12 мільйонів підписників. Свою аудиторію Івлєєва часто радує новими фото і видеопостами.

Так цього разу популярна телеведуча показала фото в незвичному образі. Річ у тому, що білявка Настя кардинально змінила колір волосся, ставши фіолетовою бестією. На фотографії телезірка позує в чорно-білому спортивному топі незвичайного фасону, вона склала руки на грудях і спідлоба дивиться в камеру. При цьому її фіолетова шевелюра красиво укладена і виблискує на сонці.

Треба сказати, що шанувальники блогерки і телеведучої неоднозначно відреагували на таку фотографію свого кумира. Одні засипають зірку компліментами і підбадьоренням, а другі критикують за такі експерименти із зовнішністю. Також є ті, хто впевнений, що на голові у Насті перука, деякі впевнені, що це фотошоп. Як би там не було, фотографія Івлєєвої зібрала майже півмільйона лайків і кілька тисяч коментарів за якихось 5 годин.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Красуня", "На ворожку схожа", "Офігіти, колір вогонь", "Це перука?", "Гарний колір волосся, мені подобається", "На Кайлі чимось схожа", "Точно перука", "Мать, а ти шикарно виглядаєш", "Фіолетова вата", "Відчуття перуки", "Така різна, але завжди шикарна", "Яка гарна", "Це фотошоп", "Яка шикарна", "Фотошоп з волоссям, зразу видно", - пишуть в коментарях до фото Ивлеевой.

Нагадаємо, Настя Івлєєва розповіла про свій перший раз з мажором.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Настя Івлєєва зірвала зйомки через наркотичну залежність.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Орла і решки" відмовилася від українського громадянства.