Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася неймовірним чорно-білим знімком, позуючи в вбранні від популярного українського дизайнера. Так, артистка приміряла легкий тренч, штани на високій талії і корсет з глибоким декольте, доповнивши образ яскраво-червоною помадою і масивними сережками-перлинками.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @kulakowskiy", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Ці родимки 😍", "Фоточка , а на ній красоточка", "Аааааа не можу відірвати свої очі від твоїх «очей»", "Дуже чуттєво, красива шия😍", "Неймовірна♥️", "жінка інопланетної краси😍", "дівчина так ви вогонь🔥🔥🔥", "Твої риси обличчя ідеальні💔", "Красива 💖💖💖", "Суцільна естетика😍", "Сама - сама😍😍😍", "Навіщо так красиво?❤️😻".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.