Відома українська комедійна акторка і зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець показала своїх дітей - близнюків Катю і Ваню.

Зовсім недавно Олена Кравець дала інтерв'ю Жені Жигаліній для її YouTube-каналу Женін журнал. Зірка розповіла про те, як виховує 2-річних Катю і Ваню.

"Вони дуже відрізняються, як з різних планет – такі собі Інь і Ян. Наприклад, Катя у нас філософ, такий собі вчений, вона трохи космічна дівчинка. Ваня теж у нас дуже чуттєвий хлопець, але він живчик. Вони добре доповнюють один одного. Чесно кажучи, я собі такими їх і уявляла, коли була вагітна. Вони відмінно підтримують один одного. Наприклад, якщо Каті погано, Ваня завжди пожаліє і погладити. У них дуже тісний зв'язок на певному тонкому енергетичному рівні", – зізналася Кравець.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

У ролику актриса студії "Квартал 95" вперше показала обличчя дітей, які розчулили усю країну.

Раніше повідомлялося, що зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець відверто розповіла про свої таємні бажання. Олена зізналася, що їй хочеться всього трьох речей. Про це вона заявила на YouTube-шоу "Женин Журнал".

Кравець відповіла на багато складних питань, показала сімейні фотографії своїх молодших дітей, які не показувала в ЗМІ раніше. Також артистка розповіла про три своїх таємних бажання:

Першим, чого вона хотіла б, стало завершення "всіх воєн назавжди". Кравець сказала, що це найбільше її бажання.

Олена Кравець
Олена Кравець

Другим було, щоб у кожної дитини були батьки, які обов'язково з нею будуть "скрізь і завжди".

"І я б зробила так, щоб дівчатка могли їсти дуже багато цукерок, солодкого, і не поправлятися ніде і ніколи",- озвучила своє останнє третє бажання Олена Кравець.

Нагадаємо, Квартал 95 з Кравець порвали зал пародією на "яжемать".

Раніше Знай.uа повідомляв, Кравець відверто зізналася, чому її донька з'їхала від батьків.

Також Знай.uа писав, донька Олени Кравець із Квартал 95 розбурхала свіжими фото.