Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, якими показала, як треба підкорювати гарячих іспанських чоловіків.

На новій фотографії, яка з'явилася в записі Лесі Нікітюк, вона постала на огляд публіки на прогулянці в іспанському місті Віго, де зараз подорожує. А в підписі до цієї фотографії Леся розповіла про плани підкорення іспанських футболістів. Нікітюк на чорно-білій фотографії позує в стильному "зміїному" платті, яке підкреслює її фігуру і злегка оголює ноги. Волосся телезірки розпущене в красивій укладці, а на її обличчі вечірній макіяж. У підписі до фотографії Леся Нікітюк ділиться планами на вечір.

"Це мій погляд на футбол. Буду знімати сьогодні футболки з футболістів. Сельта-Барса дивіться пряму трансляцію на @megogo_ua сьогодні!!! #лесяникитюк #багиняфутбола #travel #vigo #LaLigaExperience, #LaLiga, #megogo, #fccelta", - написала Нікітюк. Шанувальники не пройшли і повз цієї публікації і почали активно її обговорювати. Фолловери засипають Нікітюк питаннями та побажаннями, а деякі почали активно обговорювати незвичайний образ телезірки та її плани на іспанських футболістів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Красуня!", "Дуже круто виглядаєш", "Питання: де у вас таке багатство? Ким ви працюєте?", "Іспанцям не буде спокою! Шикарна краса!", "Леся, ти просто бомба. Як побачать тебе футболісти, то відразу забудуть, навіщо прийшли", "Дуже красива", "Леся, яка ти красуня", "Як голлівудська актриса, навіть на себе не схожа на цьому фото", "Ідеальна", "Чудово", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.