Популярна українська співачка та учасниця міжнародного конкурсу "Євробачення" Злата Огнєвіч рідко ділиться подробицями особистого життя. У 2016 році співачка розлучилася зі своїм хлопцем, який служив у військах АТО. Подейкували, що у неї були відносини після цього, але співачка все тримає в таємниці. В інтерв'ю "Знай.ua" вона розповіла, що їй подобається "бути вільною".

Злата Огнєвіч заявила, що поки не зустрічала чоловіка своєї мрії. Вона навіть розглядає варіант ЕКО-запліднення, якщо так і не знайде обранця.

"Я можу відповісти - мені зараз комфортно бути вільною дівчиною. Заміжжя поки я з собою не асоціюю. У мене поки немає бажання народжувати дитину. А можливо, якщо воно і буде, якщо я не зустріну чоловіка своєї мрії, якого я хочу собі і загадую, я не виключаю можливість усиновити дитину, або ж зробити ЕКО-запліднення", - зазначила артистка.

Співачка наголосила на тому, що не планує виходити заміж чи народжувати просто тому, що так заведено у суспільстві. Злата Огнєвіч додала, що зараз сім'я не входить у її інтереси.

"Я не хочу дотримуватися якихось громадських правил: ось треба вийти заміж, народити дітей, ти повинна - я нічого нікому не винна! Я живу так, як мені добре і комфортно! При цьому, я відмінно ставлюся до чоловіків, я їх дуже поважаю, я не уявляю цей світ без чоловіків. Але я не бачу себе в сімейному житті. Такий мій зараз стан - у мене інші інтереси в даний момент. Квапити події не буду", - розповіла Огнєвіч.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Варто зазначити, що нещодавно Злата Огнєвіч заінтригували шанувальників знімками у весільних сукнях від Андре Тана для IRYNA KOTAPSKA. Фанати зірки просто вибухнули в коментарях питаннями про можливе весілля Огнєвіч й засипали її компліментами.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч запалила публіку в екстремальному міні: папараці роздивилися все.

Як повідомляв портал "Знай.uа", телеведуча Леся Нікітюк заінтригувала планами на вечір: зніматиму футболки з футболістів.

Також "Знай.uа" писав, що оголені груди Тіни Кароль спробували вирватися з вузенького корсета: пікантне фото.