Відома українська співачка Світлана Лобода, яка дає концерти в Росії, похвалилася символічним подарунком від соліста групи Rammstein Тілля Ліндеманна. Знімки зворушливої підвіски з'явилися в Instagram-stories в записі зірки із не менш зворушливим підписом. Особливо це заінтригувало шанувальників зірки.

Лобода сфотографувала підвіску у вигляді жука на чорному шнурку, яку Тілль Ліндеманн презентував їй ще в листопаді минулого року. Раніше таке ж прикраса часто помічали на самому музиканта. Незвичайний аксесуар також приміряла старша дочка співачки.

Прихильники Світлани Лободи відразу ж вирішили, що таким чином артистка дала натяк, що у неї з Линдеманном справді романтичні відносини. Користувачі почали обговорювати вчинок зірки під іншими фотографіями в її профілі.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Сама співачка інтригуючий знімок не прокоментувала. Вона лише зробила лаконічний підпис на фото "Коханий".

Фани у коментарях просто шаленіють і засипають зірку компліментами: "Наверное самая изысканная женщина... Я очень надеюсь, что станет примадонной после Аллы Борисовны", "Слов не хватит, чтобы описать вашу красоту.... никогда не хватит...💔🙏🏻 ", "Могу повторять постоянно. Шикарная 🙏😍", "Божеее🔥и кто сказал,что нет идеального человека?!🤤😍фигура🔥", " Хорошего отдыха, очень очень красивая♥♥♥🌿", " Лобода, а вашей маме зять не нужен. А-то у меня есть брат который не женат😃😃😃😃", " Все люди как люди, а она Супер Звезда👍".

Варто нагадати, що нещодавно Світлана Лобода опублікувала спокусливі знімки, де вона демонструє свою ідеальну фігуру в чорному купальнику на відпочинку. Тисячі лайків і сотні хвалебних коментарів подарували знаменитості фани.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.