Сьогодні улюблена співачка мільйонів українців Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, відзначає свій день народження. Артистці виповнилося 32 роки. Святкувати зірка із найближчими друзями відправилась за кордон - до Туреччини.

Знаменитість вже встиг привітати Потап, і звичайно ж дівчина вже встигла отримати привітання від багатьох зірок української естради. Ось і Бідняков не пасе задніх. Чоловік написав:

"Систер , с Днём Рождения! Обожаю! Вечно твой "пырышек пупырышек" Андрейка. Рви всех! Кроме Винника", - підписав допис відомий шоумен.

Небайдужі у коментарях активно пишуть різні цікавості: "Вот это сиси 😄", " Она моя систер, а не твоя 😠👊🏽", " Кроме Винника?😂😂", " Че серьёзно, она твоя систра!??", " Апхаха 😂 присоединяюсь к поздравлениям!))😄😉😊", "Не похожа на себя... красивая, но совсем искусственная 🙄".

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Настю зі святом вітають не лише друзі і колеги, а і прихильники на сторінках у соцмережах. Сама ж співачка ділиться фото і відео з Туреччини, де відзначає день народження з друзями і репером Потапом, з яким їй, до речі, приписують роман.

Каменських у своїх Instagram Stories показала, як для співачки влаштували справжнє свято - гелієві повітряні кульки, шоколадний торт із макарунами і свічками - все, що треба для щастя.

Артистка опублікувала декілька селфі у відвертих образах, на одному з яких на задньому плані засвітився і Потап.

Каменських позує на фото в бікіні і білій чоловічій футболці без штанів, на іншому знімку вона вже без футболки, лише в нижній білизні.

Нагадаємо, раніше зазначалось, що Настя Каменських напередодні святкування Великодня потішила шанувальників несподіваним знімком, на якому постала дуже в незвичному образі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": знаменитий український виконавець Потап нещодавно опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, якій вже 13 років.

Також "Знай.uа" писав, що нещодавно Настя Каменських порадувала шанувальників фотографіями зі зйомок нового кліпу.