Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк ще в лютому 2019 року шокувала фанатів новиною про розрив з нареченим-сусідом. Вперше з того часу вивести на відверту розмову вдалося Каті Осадчій в рамках програми "Світське життя". Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі програми.

Никитюк довгий час не наважувалася озвучити причину розставання. Однак відразу після рішучого моменту вона поїхала отримати позитивні емоції та налагодити душевну рівновагу на Мальдіви.

Леся дала невеличке інтерв'ю Каті в Барселоні на показі колекції українського бренду Milanova. Телеведуча з'явилася на заході в провокаційному образі з прозорими брюками.

При цьому Леся зазначила, що причиною їх розставання став довгий язик телеведучої. А саме одне з інтерв'ю, де вона занадто відверто розповіла про своє особисте життя.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Я зарікаюсь, ніколи не буду ляпати. На мені дві шпильки, мовчу. Тьху-Тьху-Тьху, щоб не наврочити", - відповідає Никитюк.

Осадча припустила, що розрив може бути не остаточним і вони знову зійдуться і знайдуть спільну мову.

"Я діамант, він діамант. Наші ограновування поки що точаться", - заінтригувала Леся.

Никитюк зазначила, що публічність стала однією з причин того, що стосунки не склалися, адже їй непросто бути завжди на виду.

"Публічність завжди буде однією з причин важких відносин. Тому що коли ти десь відпочиваєш, люди, які навколо тебе, можуть налетіти з телефонами і почати фотографувати. До цього звикнути звичайній людині дуже важко. Але це не основна причина розриву", - зізналася вона.

Нагадаємо, Никитюк навчила зірку футболу "говорити по-нашому".

Як повідомляв Знай. ua, Леся Нікітюк заінтригувала планами на вечір.

Знай. ua писав, що Леся Нікітюк порадила, куди втекти з коханцем.