Співачка Оля Полякова поділилася новими фотографіями з відпочинку на морському узбережжі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Популярна українська співачка Оля Полякова похвалилась витонченою фігурою на відпочинку. Її візитівка - довгі та стрункі ноги, за якими ходять з розуму мільйони шанувальників.

Відомо, що днями співачка вирушила на відпочинок до морського узбережжя. Фотокадрами з відпочинку вона вже встигла поділитись із фанатами.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Шикарна", "Секс", "Одні ноги) Так ось, що значить, "від вух")) (в хорошому сенсі)", "Я взагалі не уявляю як може існувати такої шикарної формі, це дійсно заслуговує величезної поваги, просто блиск", "Барбі для дорослих)))", "Оочень !! Шось ви, Оленька, схудла після стількох концертів. Стройняшка !! Фігура вогонь", "Класс !! ви шикарна !!!)) і ще й МАМА з такою фігурою !!!)))", "Не можна бути красивою такою", "О, ці ноги!", "Які ноги! Королева!", "А мені Ваші ноги подобаються. Вони у Вас мего довгі! Під такі ноги весь одяг підходить на Вас, що ні одягни все красиво виглядатиме. Ну не тільки ноги звичайно. Ви і сама красива і фігура, але ноги такі бувають вкрай рідко, дуже довгі. Як кажуть ноги від вух", - пишуть у мережі.

Нагадаємо, донька популярної і епатажної української співачки Олі Полякової Маша слідом за зоряної матір'ю активно викладає в соцмережах свої фото. У дівчинки-підлітка вже 100 тисяч фоловерів в Instagram, яких вона часто радує новими постами і подробицями свого особистого життя.

Як повідомляв "Знай.ua", популярна українська співачка Тіна Кароль не перестає дивувати фанатів цікавими думками і цитатами, які пише під фотографіями Instagram. Нещодавно зірка опублікувала пікантний знімок, на якому вирішила піднести себе в ніжному образі.

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова поскаржилася на шоу "Холостяк", зазначивши, що проект просочений сексизмом і шовінізмом, а тепер вирішила розкритикувати форми всесвітньо відомої світської левиці Кім Кардашьян.

Росія заборонила експорт нафти в Україну: чого хоче Путін. Сергій Куюн