Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове відео, на якому позує в незвичайному образі на сцені.

На відео, яке з'явилося в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки на сцені в німецькому місті Оффенбах-на-Майні. Так, для виступу Лорак вдягнула коротеньке сріблясте плаття, під яким бежеві колготки в сіточку, а зверху накинула рожеву хутряну накидку. Цей наряд підкреслює фігуру співачки і оголює пишний бюст, який ледь не вивалюється з сукні. На ногах зірки бежеві босоніжки на шпильці, у вухах у неї масивні сережки, волосся розпущене, а на обличчі яскравий сценічний макіяж.

У підписі до відео Ані Лорак написала: "У мене найкращі глядачі. Спасибі #Оффенбах!". На відео артистка співає в мікрофон фразу "Ты самый лучший" із однієї зі своїх пісень, а коли вона закінчує співати на сцені закривається завіса. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Дуже сумую і чекаю в Києві з шоу", "У найкращого артиста – найкращі глядачі!", "Глядачі відповідають артистці! І ніяк інакше", "Ваші глядачі чекають на вас у Харкові", "Неймовірна!", "А ви - наше натхнення", "Спасибі за прекрасний вечір Кароліна! Ви – найкраща!", "Просто ви у нас найкраща", "А у нас найкраща Diva", "Неймовірно люблю і пишаюся!", - пишуть в коментарях до відео.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.