Відома українська співачка Злата Огнєвіч в інтерв'ю виданню Знай.uа розповіла про труднощі на зйомках нового кліпу на пісню Солодка кара”, який знімався на заводі "Електромаш". Так, співачка повідомила, що під час знімального процесу мало не впала на гору зі склом.

"Це була складна локація: все було в пилу і бруді. Я один раз мало не впала на гору з осколків скла, якогось бетону, шматків металу - я реально могла б отримати серйозні травми. Буквально в останню секунду мене зловив артист балету і врятував, врятував весь знімальний процес від того, що могло недобре статися. Але ми загнали собі занози від старих дерев'яних поручнів - я потім їх виймала з пальців, коли сиділа в гримерці між зміною образів", - розповіла вона кореспондентці Знай.ua.

Зазначимо, співачка Злата Огнєвіч викликала бурю суперечливих емоцій у шанувальників та гостей церемонії музичної премії "Золота Жар-птиця-2019", куди прийшла в ультракороткій сукні золотистого кольору. Сукня підкреслила всі переваги артистки - стрункі ноги, осину талію і пишне декольте.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Всі знають, що Злата - спортсменка. Чи не в кожному інтерв'ю голосиста красуня ділиться своїми захопленнями і розповідає про види спорту, якими займається. На церемонії нагородження музичної премії “Золота Жар-птиця-2019” у неї була можливість похвалитися результатом плідних занять, а саме – стрункими ніжками і відмінною спортивною формою.

Блискуче міні-сукня вдало підійшло для премії під промовистою назвою “Золота Жар-птиця”. Так, позуючи перед камерою в короткій сукні українська зірка виставила одну ніжку вперед, демонструючи пружні м'язи. Варто відзначити, що на церемонії нагородження Злата Огневич стала справжнім тріумфатором. Вона отримала відразу дві нагороди в номінаціях “Співачка року” і “Денс хіт”.

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч викликала бурю емоцій у шанувальників та гостей церемонії музичної премії "Золота Жар-птиця 2019".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Злата Огнєвіч порадувала шанувальників фото в спокусливому образі, яке було зроблено в Берліні.

Також Знай.uа" писав, що Злата Огнєвіч здивувала фанів сміливим і яскравим фото.