Зірка 80-90-х років, одна з колишніх солісток групи "Міраж" Наталія Ветлицька одного разу вирішила докорінно змінити своє життя. Світло софітів і всеросійську славу вона вирішила проміняти на тишу і спокій Іспанії, куди і поспішила виїхати разом з донькою. Багато років про нього не було нічого чути, але, коли через тривалий час, Наталя все-таки відвідала РФ, то просто вразила росіян зізнанням, що більше ніколи не бажала б туди повертатися. Колишня зірка опублікувала на своїй сторінці в Facebook гнівний пост, присвячений Батьківщині.

"З кожним роком, кожним місяцем, з кожним днем, новини про стан справ в Росії все гірші і страшніші", - пише вона.

Відомо, що з творчістю 53-річна виконавиця зав'язала і зараз, за чутками, займається реставрацією будівель і декором. Знаменитість живе в районі Іспанії, де майже немає російських туристів. Вона веде самітницький спосіб життя і не спілкується з журналістами.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Жахи, які настигли жінку в період короткого поверненню в Росію, вона висловила в публікації в соціальній мережі:
"Зміни разючі, враження феєричне — назад в номенклатурне минуле, тільки дуже жирне, фривольне і неймовірно дороге. У звичайних районах і держустановах розруха і злидні, як і 30 років тому, нічого не змінилося. І це в Москві, а не в якій-небудь провінції".

Зрозуміло, що росіяни відразу ж почали засуджувати колишню улюбленицю і приписувати її нападки то європейській моді, то навдячності Батьківщині.

Нагадаємо, що Примадонна російської і радянської естради Алла Пугачова показала архівне фото, на якому її зовсім не впізнати, і миттєво привернула до нього увагу численних шанувальників.

Раніше Знай.uа повідомляв, популярний співак, екс-соліст групи "Чай вдвоем" Стас Костюшкін набив тату на честь ювілею Примадонни.

Також портал Знай.uа писав, що модний критик накинувся з образами на Пугачову, вказавши на несмак співачки.