Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила сумний кадр, співчуваючи трагедії в Шереметьєво, де 5 травня при аварійній посадці загорівся літак Sukhoi Superjet 100. Варто відзначити, що через можливу версію недбалості пасажирів першого класу, які забирали свою ручну поклажу, з 78 осіб живими залишилися лише 37, а серед загиблих є діти.

"страшна трагедія . так близько.
всі ми ходимо під Богом і ніхто не знає , що буде завтра...
сил рідним і близьким
загиблих пережити таке горе...", - поспівчувала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Це звичайно жахливо 😭 Жахливе видовище спостерігати як люди вистрибують з літака .... а ще страшніше те , що вибралися не всі 😞Сил рідним ! 🙏", "Мені цікаво, як будуть спокійно спати ті, люди, які рятували сумки, багаж... Там люди згоряють живцем щож ви такі бездушні... У мене серце болить чесно.", "це так жахливо...🙏💔", "Жахливо ,що люди насамперед схаменулися рятувати свою ручну поклажу,загородивши прохід..не давши можливості врятуватися іншим..жах", "Бережіть себе і своїх близьких! Співчуваю рідним!😭🥀💔".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.