Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій позує в оригінальному образі.

На знімку, який з'явився в записі актриси, вона позує десь на пляжі. Ольга сфотографувала себе сама, схоже, рано вранці на тлі світанку. За її спиною відкривається неймовірний вигляд на море, також в кадр потрапив шматочок дерева, очевидно, сосни. При цьому Ольга Куриленко тепло одягнена, видно, що на ній біла толстовка, куртка і шарф. Волосся актриси розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі абсолютно немає макіяжу. Але навіть ця обставина не затьмарює це селфі, Ольга виглядає неймовірною красунею навіть без грама косметики.

У підписі до світлини голлівудська актриса українського походження написала: "Morning! Bonjour! Хто рано встає... #nofilter #nomakeup #reallife #atwork". Треба сказати, що актриса робить це частенько – то бажає гарної п'ятниці, вітає з вихідними, а понеділками заряджає позитивом. Це її фанати дуже люблять. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію на сторінці актриси. Фоловери захоплюються красою українки і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Богиня!", "Природна краса завжди перемагає", "Ви повернулися в «Борго Вентосо»?", "У тебе найкращі очі і посмішка у світі!", "Схоже, все йде добре", "Природна краса", "Ідеальна дівчина", "Як завжди, красиво", "Ви дійсно так прекрасні!", "Ти така красива", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.