Відомий в Україні 33-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainmen похвалився фанатам фото з дітками.

Так, на фотографіях, наданим проектом з СТБ,, які з'явилися в записі грузинського холостяка, він постав на огляд публіки в незвичному образі. Іраклі зображений на зйомках "Праймшоу" в Грузії в оточенні дітей, а також на кухні. Для зйомок Іраклі надів сині рвані джинси і чорну футболку з капюшоном. На першій фотографії холостяк годує маленького кучерявого хлопчика, що сидить на ходунках. На цьому знімку Іраклі виглядає неймовірно мило, шанувальники радять йому швидше одружуватися і народжувати дітей.

На другий фотографії шоумен позує в компанії кількох діток, які сидять за столиком і їдять. Тут годувати дітей Іраклі допомагає, очевидно, ще один учасник шоу. На третій фотографії холостяк зображений на кухні в процесі нарізки овочів. Очевидно, Макацарія сподобалися ці зйомки, на всіх кадрах він посміхається і намагається виглядати в кадрі добре.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В підписи до фотографій Іраклі Макацарія розповів про зйомки шоу: "В рамках передачі "Праймшоу" сьогодні провели день з дітьми. Як же чудово проводити з ними час граючи, готуючи їжу і бачити їх щиру радість. В який раз я переконався, що діти це найсвітліше, що може бути в цьому житті". Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію Іраклі. Фани в захваті від такого милого образу холостяка і засипають його компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.