Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новою фотосесією від Олени Леніної, яка частенько знімає артистку в нових образах. На цей раз Анастасія позувала перед камерою в обтягуючій довгій сукні й білих чобітках, однак її обожнюваний фотограф явно переборщила з ретушшю, додавши балерині не тільки осину талію, але і прибравши її войовничі широкі плечі.

"Анастасія Волочкова в новому образі", - лаконічно підписала Леніна. На своїй сторінці хитра балерина приховала всі коментарі, тому фолловери мирно перекочували до Олени і тепер критикують обох жінок: "Однак, які метаморфози з фігурою...і всього за два дні...", "Друге фото просто жахливе. Якась коряга недолуга.", "Який жах...", "На чумадані трамвай чекає. Сама невинність😆😆😆", "Циркуль в якійсь шторі з квітами.Та навіть макіяж не може приховати спите обличчя Кукусі.🙈", "На останній фотці, навіщо так розставляти ноги??? 😱", "Окститесь, вона на своїх фотографіях в півтора рази ширше.", "Ек її зігнуло...і хто диявола виганяв? Хто екзорцист?", "Талію поверніть назад...😡".

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.