Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов виставив дуже кумедне фото з сімейного відпочинку в Туреччині, похвалившись тілом на пляжі. Так, артист позував на тлі моря лише в плавках, зазначивши, що справжня краса у нього всередині.

"Тільки потрапивши на пляж ти починаєш по-справжньому жаліти про «картоплю, чіпси, торти і хліб»😂😂😂😂 ну, ви мене зрозуміли🙈 так. Я вважаю чесним показуватися в різних «формах». Не тільки в хороших😝😎 Виправлюся))))) ніякого фотошопу! Чоловік у всій своїй красі... внутрішній😂😂😂💣💣💣💣💣💣", - пожартував Топалов. Фолловери не пройшли повз: "
Влад, Ви чудово виглядаєте, не наговорюйте на себе)💥👑", "Все у тебе нормально, як і у Регіни. Красунчики. Красива пара.", "Зате ви щирий,чесний і правдивий. Це куди крутіше !!!!!Щастя і добра вашій родині🤗", "Тобі, ніби-18 😅 Топалов завжди молодий 🔥", "Серйозно? Та ну, вигляд у вас нормальний) ніби і не їли картоплю)".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.