Цього року традиційному травневому вихідному передували ще й Великодні свята, тож часу відпочити було більш ніж удосталь. Ведучі Нового каналу вирішили не гаяти ці дні, а провести їх із користю в Європі.

Про те, як відпочивали зірки Нового, розповіли у прес-службі телеканалу.

Так, ведучий реаліті "Екси" Олександр Педан полетів до Італії разом із дружиною та донькою. Спершу сім’я подорожувала Римом, де відсвяткувала Великдень. А потім вони вирушили у круїз Середземним морем.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зустрічала останній весняний місяць не вдома і Леся Нікітюк. Зірка "Хто зверху?" та "Хто проти блондинок?" на травневі вихідні полетіла в Іспанію на футбольний матч "Сельта"–"Барселона".

Судячи з фото, до цієї події ведуча Нового каналу добре підготувалася. У неї була навіть іменна футболка, на спині якої красувалися прізвище "Нікітюк" та цифра "19". Шанувальники в Instagram пожартували, що 19 – це вік ведучої, і засипали її комплементами.

"Найкрутіший момент з учорашнього футболу ... особисто для мене - це коли після гри гравці перевзуватися в сланці, і бігом до своїх діток ... тискають їх, обіймаються з батьками і дружинами. Я прям потягнулася за вінішком від емоцій. Звичайно, найбільше веселилися ті дружини, чоловіки яких забили гол", - поділилася спостереженнями Леся Нікітюк.

Ще одна відома ведуча Нового каналу обрала для своєї подорожі Іспанію – у її столицю, Барселону, вирушила на травневі вихідні Олена-Крістіна Лебідь. Разом зі своїм обранцем, віце-прем’єр-міністром України Павлом Розенком пара погуляла містом і помочила ноги в Середземному морі.

"Тест-драйв ранкової Барселони. Вода +8! П'яти підбадьорливо виблискують скоринкою льоду!", - поділилася враженнями у своєму Instagram ведуча проекту "Аферисти в сітях".

А от ведучий "Таємний агент. Пост-шоу" разом із дружиною полетіли у найромантичніше місто світу – Париж.

Французький настрій передався Андрію Шабанову. Їхнє сімейне фото на тлі паризьких краєвидів він підписав так:

"Моя головна визначна пам'ятка Парижа", адресуючи це своїй дружині Лері.

Нагадаємо, Леся Нікітюк поділилася яскравим знімком, зізнавшись у жіночих слабкостях.

Як повідомляв раніше Знай.ua, популярна українська телеведуча Леся Нікітюк ще в лютому 2019 року шокувала фанатів новиною про розрив з нареченим-сусідом.

Також Знай.ua писав про те, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя.