Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраве фото з власного шоу "П'ятниця з Регіною", запросивши на інтерв'ю актрису Яніну Студіліну, яка отримала популярність завдяки ролі Поліни з серіалу "Ранетки". Так, артистка приміряла білу облягаючу кофтинку і широкі яскраво-помаранчеві штани з завищенною талією, чомусь висолопивши язика для фото.

"Ви просто дуууже хочете подивитися цей випуск @yanina_studilina ❤️", - лаконічно підписала Тодоренко. Фолловери ж взялися коментувати: "Штани 🙈 , ну реально жесть, мішки якісь!", "Регіна красуня!Але штани не подобаються,вони як мішок..роблять ширше в стегнах", "Дві білозубі красуні❤️ Але мені незрозумілі останнім часом задуми ваших стилістів. Що вони хотіли підкреслити? 🧐Помаранчевий колір вам не личить такого відтінку, кофточка практично від домашньої піжами. Це не стиль сучасної молодої мами, не стиль дівчини з TV. Що ж за думка була в їх головах😐", "Занадто багато макіяжу у Регіни, а ось Яніна красуня", "😬ахахахха ) у вас навіть фотки з висунутим язиком ) я думала тільки сторіс такими будуть🤣😅".

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.