Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото з Дубая, куди літала відпочивати і працювати разом з маленьким сином Майклом.

Так, на фото, яке з'явилося на сторінці Тодоренко, вона позує на пляжі разом з дитиною, при цьому малюка майже не видно. Регіна схилилася над пакунком, в якому закутаний її малюк і дивиться на ніжку дитини, яка стирчить з-під одягу. На знімку не видно повністю і саму Регіну, можна помітити тільки частину її квітчастого наряду і величезний пляжний капелюх. Пишне волосся зірки майже повністю закриває обличчя, Тодоренко підперла голову рукою.

У підписі до фотографії Регіна Тодоренко жартівливо написала: "#собериМайкла. Топалівські п'ятки. #регинатодоренко. #пятницасрегиной #владтопалов. #семейныебудниТТ". Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати пост. Багато захоплюються сміливістю телеведучої подорожувати з немовлям, а інші діляться своїм досвідом. Деякі також відзначили ідеальний загар і струнку фігуру зірки через кілька місяців після пологів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Регіна, чому обрали саме таке ім'я малюку?", "Боже мій, яка краса", "Регіна як завжди, красуня", "Міша, Майкл... Яка різниця?! Головне, щоб не хворів, і ріс здоровим і щасливим!", "Чарівні пальчики і п'ятка малюка... Регіна, дуже не вистачає вашої посмішки", "Регіна, а чому ви не народжували в Америці?", "Ти чудова мама, і у тебе буде щаслива дитина", "Солоденька ніжка", "Гарна фотографія", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.