Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраве фото з сімейного відпочинку в Туреччині, позуючи біля басейну. Так, артистка залишилася в одному лише блакитному купальнику, засвітивши струнку фігуру після пологів і розповіла, чому не купається в морі.

"Ви запитували про погоду в Туреччині. Якщо чесно, в Белеку трохи прохолодно, пару раз вночі йшов дощик, в морі купаються тільки відчайдушні і, напевно, моржі 🙈. Одне спасіння - відкриті басейни з підігрівом 🔥 і, звичайно ж, криті (до речі, тут дуже кльовий полуолимпійський басейн 🏊‍♀️, де ми кожен день плаваємо з Майклом і моїм племінником Дадо). Загалом, не бійтеся , налітайте на гарячі путівки і вперед відпочивати.
А я сьогодні побуду гізметео і спрогнозую на найближчий тиждень 23-25 градусів тепла 😎", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Усе ж від бабусі передалися шиииикарнііі стегна!!!! 🔥🔥🔥", "Регіна, нічого не редагуйте! Ви чудово виглядаєте і одна з небагатьох, хто не приховує правду. Спасибі за це!", "Прям очей не відірвати❤️😻красива🔥💗", "Ви класна, і фігура класна, не слухайте нікого)".

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.