Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже відвертими зйомками, позуючи абсолютно голою і виставивши напоказ розкішні сідниці. Так, артистка прикрилася чорною накидкою, що нагадує крила птаха і пораділа, що наступної зими можна ще довго чекати.

"Зима далеко. Просто повірте мені.", - поділилася емоціями Астаф'єва. Фолловери ж не пройшли повз: "Дашааааааааа😱❤️ Це вогонь 🔥 👌🏻😊", "А говориш «потовстішала»!!!! Де?? Красиво ж! Соковито😍", "З такими фото зима точно далеко!🧡", "Жінка-цариця", "уф. дуже сексуальна🔥", "Шикарна! ❤️", "Богиня", "🔥🔥🔥Гарне фото", "Красуня,богині напевно виглядали саме так.", "Чарівність😎", "Яка шикарна попа", "Нижня білизна🙈 це зайве".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.