Відомий український співак і секс-символ Макс Барських дуже активно веде свій профіль в Instagram. Нещодавно знаменитість відправився в Лос-Анджелес, США, де вже встиг потрапити в аварію, повідомивши про подію в пості під фото розбитої Chevrolet Camaro. Так, артист зізнався, що тепер почав набагато сильніше цінувати життя і заспокоїв шанувальників новиною, що він не постраждав. Про подробиці інциденту Макс вирішив змовчати, однак на знімку чітко видно, що досить сильне зіткнення довелося саме на передню частину автомобіля.

"Я забуваю цінувати кожен момент свого життя. Сьогодні, перебуваючи на межі, я зрозумів, як це важливо. Будьте уважні, і цінуйте все, що маєте, і всіх хто навколо. Обов'язково пристібайтеся - це врятує ваше життя! Зі мною все добре, не переживайте! 😘 (я зрозумів, чому це сталося, і засвоїв урок) ", - коротко розповів Барських. Фолловери не пройшли повз: "У вашому егоїзмі розчиниться світовий океан! Живі оточуючі? Якої шкоди завдали? Про це розповісти не забули?" "Машина, справа наживна!!! Найголовніше з вами Максим все добре!!! Бережіть себе!!!💖💖💖", "Ніхто сторонній не постраждав?", "Таку тачку побив 😟", "Кльова тачка........була".

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.