У середу, 8 травня не стало відомого радянського і російського композитора Євгена Крилатова, музика якого звучала в багатьох мультфільмах.

Про смерть знаменитості повідомив ведучий Андрій Малахов, - передає Politeka.

"Сьогодні не стало композитора Євгена Крилатова. Автора хітів Крилаті гойдалки і Прекрасне далеко", - написав телеведучий у себе на сторінці в Twitter.

Євген Крилатов

Композитору було 85 років.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За роки творчої діяльності Крилатов створив велику кількість симфонічної, камерної, естрадної музики, музики для драматичного театру, радіо, кінематографу і телебачення.

Він писав музику для багатьох стрічок, зокрема, найбільше глядачам запам'яталися композиції "Крылатые качели", музика для мультфільмів "Канікули у Простоквашино", "Умка", "Дід мороз та літо" і багато інших.

Нагадаємо, 7 травня російський шоу-біз сколихнула новина про смерть відомого співака Бориса Моїсеєва. Деякі російські ЗМІ написали про загибель музиканта через коментар співачки Сари Окс під публікацією Альони Апіної про трагедію у Шереметьєво, яка забрала життя 41 людини.

Як повідомляв портал Знай.ua, з дня, коли померла відома російська співачка Юлія Началова минуло майже два місяці, проте біль втрати не вщухає. Особливо, у її близьких.

Журналістка Ірина Ісаєва хоча і не знала Юлію Началову особисто, але побічно брала участь в її долі, допомагаючи за допомогою преси бути відомою, популярною. А тепер життя обірвалося і в Ірини.

Також Знай.ua писав про те, що французька актриса Анна Бургиньон, яка більш відома під псевдонімом Анемон, померла на 69-му році життя після тривалої хвороби. Про це стало відомо зі слів агента Бургиньон. Як зазначається, у актриси був рак легенів.