Днями у Мережі з'явилися чутки про те, що відомий російський артист Борис Моїсеєв пішов з життя. Про це передає Clutch.

Деякі російські ЗМІ написали про загибель музиканта через коментар співачки Сари Окс під публікацією Альони Апіної про трагедію у Шереметьєво, яка забрала життя 41 людини.

"Вибачте, це правда, що Борис Моїсеєв помер?" — написала Сара.

Представники Моїсеєва майже відразу ж відреагували на інформацію і запевнили прихильників, що з артистом усе добре. За їхніми словами, Борис зараз проходить лікування у Майамі.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Не переживайте! Регулярно відвідую лікарів, п'ю призначені таблетки. Були проблеми з цукром у крові, протягом року спостерігався у спеціалістів, все відновили. Тепер слідкую за харчуванням", - заявив Моїсеєв.

Борис Моїсеєв
Борис Моїсеєв

Як відомо, здоров'я співака похитнулося у 2010 році, коли він переніс інсульт. З тих пір Моїсеєву ставало все гірше і гірше, поки ліву частину його тіла не паралізувало. У грудні артиста ввели у кому і поключили до апарату штучної вентиляції легенів. На даний момент Моїсеєву вдалося повернутися до нормального життя, але доводиться регулярно обстежуватись у зарубіжних клініках.

Раніше повідомлялося, що скандальна зірка російської естради Борис Моїсеєв зважився розповісти про найпотаємніше напередодні свого 65-річчя. Артист дав відверте інтерв'ю, у якому зізнався, що у нього були проблеми з самопочуттям через рівень цукру в крові.

Борис Моїсеєв
Борис Моїсеєв

Виконавець розповів, що одного разу ворожка передбачила йому смерть у віці 86 років.

У тому ж інтерв'ю Моїсеєв прокоментував чутки про свій роман з Анастасією Волочковою. Артист зізнався, що ніколи не мав з балериною стосунків. Крім того, він украй засмучений, що Волочкова зовсім забула про свою професію.

Нагадаємо, Борис Моїсеєв влаштував полювання за підлітками у соцмережах.

Раніше Знай.uа повідомляв, стало відомо, чию дитину виховує Моїсеєв.

Також Знай.uа писав, Валерій Леонтьєв терміново скасовує концерти через хворобу.