Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр з відпочинку в Туреччині, відправившись у відпустку разом з чоловіком Володимиром Локотко і молодшим сином Валерієм. Так, артистка показала коротенькі уривки з їх спільного польоту на вертольоті, трепетно привітавши малюка з днем народження.

"Моя радосте і гордосте ! Мій синочок ! Щасливої тобі долі ! З Днем народження ❤️", - зворушливо підписала Фреймут. Фолловери не пройшли повз, приєднавшись до теплих слів: "Яка неймовірна краса😍 Спасибі що показуєте нам🔥 А синочок нехай завжди добиваеться поставлених завдань!🎂", "З днем народження, Валерій! ❤", "Вітаю з днем народження синочка!
Нехай він завжди буде одягнений в щастя і, йдучи по життю, залишає за собою сліди світла,радості та добра🌞🎂🍰🎉🎁🎈🍰🎂🎈", "Щасливої йому долі", "З днем народження, Валерія😍🌟 Нехай янгол-охонець береже ❤️", "Вітаю йому міцного здоровячка".

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.