Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі цікаве відео, на якому вона вітає свого колегу і подейкують навіть коханого Потапа з Днем народження.

Так, у публікації, яка з'явилася на сторінці Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в автомобілі. Артистка записала відео на телефон, в якому зворушливо привітала свого колегу і друга Олексія Потапенка з Днем народження. У ролику Каменських говорить багато приємних слів на адресу Олексія, і навіть присвятила йому пісеньку, правда вона виконала її з запинками, хоча вийшло мило.

Настя також залишила привітання у підписі до відео. "Льошенька @realpotap, я така щаслива, що ти є у всіх нас! Бо, що з тобою світ відразу стає яскравішим, добрішим, веселішим, прикольнішим, цікавішим і ПОшнішим! Я так пишаюся тобою і тащуся від усього що ти робиш! З Днем народження, красива душа!", - написала Каменських. Фанати не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Пісня просто перфект", "Походу вони не пара... А якщо пара, то прикро за діда", "Коли весілля Настя?", "Точно слабоумна", "Вона що, п'яна?", "Вона готувалася довго, придумала тільки зараз", "Спасибі, від душі", "Пісня так собі, але головне щиро, від чистого серця. Але не треба більше нічого писати", "Такі пісні зазвичай співаються на дні народження друга, після пари-трійки коктейлів", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.