Девід Наттер, режисер четвертої серії восьмого сезону культового серіалу "Гри Престолів" в одному з інтерв'ю пояснив дивну поведінку Джона Сноу в сцені з лютоволком. Про це повідомляють відомі іноземні ЗМІ.

Багатьох шанувальників обурила поведінка головного героя в момент, коли він вирішив відправитися на Південь і прощався з Вінтерфелом. Нагадаємо, Джон прийняв рішення залишити Примару і попрощавшись з Семом Тарле, Тормундом і Гіллі, він просто байдуже подивився на лютововка, після чого мовчки поїхав.

Девід Наттер пояснює, що герой не погладив свого улюбленця не через те що став до нього байдужим, а тому що це технічно дуже важко.

"Питання в тому, як все правильно збалансувати, і нагадати глядачеві про те, що на кону у кожного з персонажів, і що відбувається в кожен конкретний момент. Прощання Джона з лютововком було потужним і глибоким завдяки акторам. Вони провели багато років, знявшись у серіалі, і багато в чому їх персонажі зараз переживають кульмінації. Потрібно вирішити, як багато ми хочемо їм дати. Ми граємо з подібними рішеннями", – сказав Наттер.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також, режисер зазначив, що момент, коли Джон дивиться на Примару вийшов дуже сильним і багато шанувальників з гідністю оцінили прощання героя з його вихованцем.

Нагадаємо, в 2017 році один з шанувальників серіалу настільки сильно хотів повернення Примари в серіал, що запустив краудфандинговую кампанію для збору коштів на компенсацію вартості комп'ютерної графіки.

Нагадаємо, раніше у Харкові застрелили поліцейського, який зробив зауваження. У молодої людини випустили вісім куль і кинули вмирати, сам патрульний в цей час не перебував на службі і не мав при собі табельної зброї.
Як повідомляв портал "Знай.ua", в команді Зеленського готують важливий закон для жінок, який викликав масу питань і обговорень в мережі інтернет.
Також "Знай.ua" писав, що вихователька з Запоріжжя перетворила дитячий садок у концтабір. З'явилися подробиці страшного інциденту, а також можливе покарання для жінки.